Elke week nieuwe producten online | Gratis verzending vanaf € 50 in Nederland en België
Over ons

Over ons

Hallo! Wij zijn Zolder023 en wij noemen onszelf ook wel de leukste kringloopwinkel van Nederland. Waarom? Nou, omdat winkelen bij ons gezellig, duurzaam én goedkoop is. Met een kleding-webshop en twee fysieke locaties in Haarlem, een ruime aan de Eysinkweg en een knusse aan de Cronjéstraat, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van tweedehands spullen. Door spullen een tweede leven te geven, willen wij een bijdrage leveren aan de circulaire economie.
Over Zolder023

Over Zolder023

Wist je dat Zolder023 naast deze webshop twee fysieke winkels in Haarlem heeft? Op Eysinkweg 71 hebben wij een winkel met een oppervlakte van maar liefst 3000 m2. Daar vind je alles wat jouw shoppershart sneller doet kloppen, van cd’s en lp’s tot boeken, meubels, servies, elektronica en kleding. Op Generaal Cronjéstraat 105 hebben we een knusse pop-upwinkel waar je terechtkunt voor vintage kleding, schoenen en interieuritems. Zolder023 onderscheidt zich van andere kringloopwinkels door zijn commerciële insteek. Hier hebben wij bewust voor gekozen, zodat we ons personeel een fatsoenlijk salaris kunnen betalen, binnengebrachte spullen uitvoerig kunnen testen en onze winkels gezellig kunnen inrichten. Ook kunnen wij hierdoor leuke evenementen, zoals onze kerstmarkt, en kortingsacties, zoals de jaarlijks terugkerende Boekengekte, organiseren. Tot slot kunnen wij hierdoor speciale collecties van particulieren inkopen. Meer informatie over onze fysieke winkels vind je op www.zolder023.nl.
Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Overweeg je om iets bij ons te bestellen? Leuk! Dan ben je vast benieuwd naar onze verzendtijden en retourvoorwaarden. Wij bezorgen bestellingen gratis bij je thuis als je voor minstens € 50 bestelt. Is je bestelbedrag lager? Dan betaal je € 4,95 verzendkosten. Als je liever geen verzendkosten betaalt, kun je ervoor kiezen om je bestelling in onze kringloopwinkel aan de Eysinkweg te laten bezorgen. Je betaalt dan nooit verzendkosten, ook als je bestelbedrag lager is dan € 50. Wij bezorgen in heel Nederland & België en streven ernaar je bestelling binnen 2 - 3 werkdagen te vesturen. Blijkt die baggy trui uiteindelijk meer als een naveltruitje te vallen? Of zie je er in die skinny jeans uit als een sharpei? Dan heb je 14 dagen de tijd om je uit die strakke outfit te wurmen en de items naar ons terug te sturen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Geen zin om verzendkosten te betalen? Als je je pakket in ons filiaal aan de Eysinkweg 71 terugbrengt, bespaar je kosten en krijg je bovendien meteen je geld terug. Bij een postzending staat het geld binnen 30 dagen weer op je rekening. Bekijk voor meer info onze veelgestelde vragen.
Werken bij

Werken bij

Zolder023 is de leukste kringloopwinkel van Nederland. In 2020 is het eerste filiaal aan de Eysinkweg in Haarlem geopend. In 2022 kwam daar een knusse pop-upwinkel aan de Haarlemse Cronjéstraat bij. En in 2024 opende onze kleding-webwinkel zijn figuurlijke deuren. Doordat wij jaarlijks ongeveer 300.000 goederen een tweede leven geven, komen wij geregeld handen tekort. Ben jij dol op milieubewust winkelen? En wil jij ons helpen de afvalberg te verkleinen? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures en solliciteer. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons gezellige team!