Elke week nieuwe producten online | Gratis verzending vanaf € 50 in Nederland en België
Veelgestelde vragenVeelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Je kunt afrekenen met IDeal, Visa en Mastercard.
Als u een item wil retourneren kan dat binnen 14 dagen per post of u kunt het langsbrengen bij de winkel op Eysinkweg 71. Vergeet niet de factuur mee te sturen. Extra retourkosten zijn voor de koper.
De items die wij verkopen bij webwinkel Zolder023 zijn geselecteerd voor hun kwaliteit en design. Bij vintage items kan het voorkomen dat het gebruikssporen vertoont, zoals slijtageplekken en vlekjes. Wij vermelden dit bij elk item en maken hier ook close-up foto's van. Bekijk de foto's en lees de beschrijving bij elk item goed voordat u iets koopt.
Wij streven ernaar uw order zo snel mogelijk in te pakken en te verzenden. Meestal kunt u uw pakketje binnen 2 tot 3 werkdagen verwachten. Kiest u ervoor de bestelling op te halen in de winkel, kan u deze de volgende dag ophalen na 14:00u, of eerder als u een mailtje van ons ontvangt.
Wanneer we uw retourzending in goede orde ontvangen hebben, storten we het bedrag binnen 4 werkdagen terug op uw rekening. Afhankelijk van uw bank kan het verschillen wanneer u het geld ontvangt.
Helaas, elk item dat wij verkopen is uniek en is maar één exemplaar van. Gelukkig komen er wekelijks nieuwe artikelen op de website bij. Misschien vindt u dan weer iets passends.