Elke week nieuwe producten online | Gratis verzending vanaf € 50 in Nederland en België
Onze winkels

Onze winkels

Naast een webshop hebben wij twee fysieke winkels in Haarlem. In deze kringloopwinkels hebben we een ruimer aanbod dan in onze webshop. Kom jij een keer shoppen als je in de buurt bent?
Eysinkweg 71

Eysinkweg 71

Ons filiaal aan de Eysinkweg heeft een oppervlakte van maar liefst 3000 m2. Daarmee is het de grootste kringloopwinkel in Haarlem. Op die 3000 m2 vind je een divers aanbod van goederen. Van meubels tot muziek(instrumenten) en van servies tot bordspellen, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Fashionista’s kunnen hier hun kledingverzameling komen aanvullen en boekenwurmen leesvoer komen inslaan. Met meer dan 80 parkeerplaatsen en meerdere fietsenrekken is deze winkel zeer goed bereikbaar. Kom jij binnenkort een keer winkelen in deze megawinkel?
Cronjéstraat 105

Cronjéstraat 105

In de Generaal Cronjéstraat hebben wij sinds 2022 een pop-upwinkel. Daar verkopen wij voornamelijk kleding, al kun je hier ook terecht voor andere spullen, zoals schoenen, sieraden en accessoires. De winkel ligt ongeveer halverwege de Cronjéstraat, de gezelligste winkelstraat van Haarlem-Noord. Wie graag in een kleine, overzichtelijke winkel shopt, kan in dit filiaal zijn hart ophalen. In dit knusse winkeltje voelt iedere vintageliefhebber zich in no time thuis. Kom jij snel een keer de sfeer in onze pop-upstore opsnuiven?